tirsdag 11. januar 2011

Lang natt..

I går fant de som jobber her ut at de skulle lakke dørene til alle rommene inkludert våre rom, og med dårlig lufting var det ikke akkurat en fryd å legge seg i går kveld. Det stinket lakk så man ble helt svimmel og syreskadet av å være på rommet. At man ikke har mulighet til å åpne vinduene, gjorde ikke saken noe bedre.. Men vi sovnet stille inn i går kveld, uvitende om hvem som kom til å våkne dagen etter.. Så gleden var stor da alle stilte til frokost kl 07.30, med ikke anntet å klage over enn en vondt hals :) Vi har fått en stor mengde av galgenhumor her, så hvis det er noe som egentlig er litt kjpt klarer vi likevel å le av det. Positiviteten er i allefall på topp :)

I dag er det helligdag her, de feirer frigjøringsdagen til Zanzibar. Så i dag er første dagen uten noe program, men det skal faktisk bli deilig. Så i dag tenkte vi å vaske litt tøy, øve på swahili og slappe litt av.
Vi jobber fortsatt med saken om å få lagt ut noen bilder,men nettet er fryktelig tregt så vi har ikke fått det til ennå. Ane skal prøve å legge de ut i mindre format å se om det hjelper..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar