onsdag 5. januar 2011

Hei alle sammen!




Henriette,Ane og Ellen har det gøy i poolen


I går tirsdag ble Susanne matforgiftet utpå kvelden. Det kom kastet på henne, og vi måtte ringe etter lege som kom på rommet hennes. Stakkars, så uflaks. Men hun er mye bedre i dag, og da bærer det avsted til Ilula i morgen. Blir en tøff bussreise med 6 timer i strekk. Men en av damene som jobber på barnehjemmet skal ta bussen sammen med oss.




I dag har vi sløvet ved bassenget siden det er siste dagen. To av jentene har prøvd seg på en liten tur til byen og markedet, men de følte seg ikke trygge. Alle svirrer rundt, og vi har fått beskjed om å passe på tingene våres godt og ikke gå aleine ute etter det er mørkt. Vi har så langt et positivt inntrykk av Tanzanianere. De er blide, hjelpsomme og har masse humør. Vi er veldig spente på hva som møter oss i morgen. 30 jenter på barnehjemmet kommer antakelig til å ta oss imot, og ryktene sier vi kan belage oss på en skikkelig dose underholdning og dans for å feire vår ankomst.
Vi gleder oss til å dele ut gavene vi har med oss, og komme inn i den daglige rutinen på hjemmet. Det blir masse variert arbeid vi skal gjøre.
Vi blogger såpass mye nå fordi vi har gratis internett, men vi vet ikke hvordan forholdene blir når vi kommer til Ilula.
Så dere får ha det så bra i kulda og snøen så lenge. Her er det alt annet!!heheh
Mange varme klemmer fra Ane, Henriette, Susanne (stakkars deg, håper du blir frisk fort)og Ellen:0)

3 kommentarer:

  1. Aaahhh! ser ikke dumt ut med litt sol og bading, her har det snødd i hele dag æsj og fysj. God tur videre!

    SvarSlett
  2. Ja det er nydelig vær Chris:) Du skulle vøri her!! Men vi blir helt spist opp av mygg. Ser ikke at den er rundt oss,men plutselig har vi fått stikk. Lurer på åssen det skal gå?! Det var visst ikke på langt nær like mye mygg i Ilula heldigvis:)

    SvarSlett
  3. lykke til i Ilua!! vi snøøør inne ;0) klem fra oss på Skreppestad (",)

    SvarSlett