tirsdag 1. februar 2011

Tirsdag i Iringa

Selv om det ikke har skjedd så mye spennende i dag kommer det en liten oppdatering..

I dag stod vi som vanlig opp i syvtiden og spiste en nydelig frokost bestående av loff, en bitteliten omelettbit til hver og stekte bananer. Frokosten er vel det måltidet hvor vi er mest sultene, men hvor det ikke er nok mat.. Men vi overlver :)
Etter frokost ringte vi vår lokale taxifyr i Ilula, og bestilte tur til Iringa. Første stopp var neema craft hvor vi selvfølgelig bestilte mat. Har vel ikke skrevet hvor billig det er der, men tre retter med dessert og to flasker brus kommer på ca 40 kr.. Vi blir like sjokkert hver gang over hvor mye man får for så lite penger.
Etter å ha spist litt spaserte vi litt rundt i byen, men med fem jenter som alle vil inn i hver sin butikk, kan ting ta litt tid.. Ble ikke den store handledagen i dag, for målet var å spise to ganger på Neema før vi skulle hjem igjen.
Når vi igjen satte oss for å bestille mat var det mye styr frem og tilbake med kelnerene, fordi strømmen hadde gått og da var det ikke mye de hadde på menyen. Og når alle kelnerene er døve i tillegg, kan det ta litt lenger tid. Men med mye kroppsspråk og beskjedskriving fikk vi bestilt noe de hadde, og var fornøyd med det :) Med en slags chai latte og hjemmelaget mango-is til dessert var vi mette og fornøyde. Vi var alle enige om at denne cafeen er redningen vår her nede, for uken er ikke det samme uten et par turer hit.
Det er mye glede i god mat, spesielt i Ilula... :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar