fredag 4. februar 2011

Nok et Neema besøk..

I dag skulle vi egentlig besøke sosialkontor i Iringa, men så fikk vi beskjed av Tulia til morgen i dag at det ble avvlyst fordi det hadde skjedd noe. Vi tror at planen ble avvlyst fordi Berit kommer i dag, og da er det masse som må ordnes.
Men siden vi hadde gledet oss til lunch på Neema, tok vi turen igjen. Fant ut at vi like så godt kan sitte der å jobbe med skolen, som å sitte på senteret.
Etter en halvtime var x antall cheese rolls, brownies, kaffe, te og samosaer fortært, og vi var blide som aldri før :)

Tror ikke vår nye romkamerat rotta Gus Gus er blitt nevnt tidligere, så da kan jeg gjøre det nå. Første møte med han var når Ellen og Henriette skulle på do midt på natta. Da hadde han strategisk plassert seg oppå en av dodørene for å ønske jentene velkommen. I panikk rygget de ut og Ellen oppdaget i samme slengen en kakerlak på ryggen til Henriette. Gus Gus flyktet ut av vinduet grunnet mye skrik fra jentene, og jenten fikk gjort sitt uten innblandelse.

Et par dager senere fortalte amerikaneren John at han hadde hatt besøk av Gus Gus på rommet sitt på natta. Det var visst ikke en hyggelig opplevelse. Når rotta kom på besøk til han for andre gang fikk han byttet rom, og de oppdaget et hull som gikk ut i veggen hvor han trolig hadde kommet seg inn.
Selv om hullet har blitt tettet ser vi stadig vekk Gus Gus luske omkring. Han har også fått følge med en kamerat, så nå er de blitt to stk som lager mye ugagn på senteret. Til alles fornøyelse...

1 kommentar:

  1. Haha! Det var sikkert ikke så morsomt der og da, men det var veldig gøy å lese om det nå! Så fjernt fra virkeligheten i Norge:) Dere er flinke, gøy å lese bloggen deres!

    SvarSlett